Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου - Κυριλλείου Ν. Ορεστιάδας...

Αγαπητοί γονείς,
Εν όψει της μεταφοράς του 1ου Νηπιαγωγείου (από τη νέα σχολική χρονιά) σε χώρο της νέας πτέρυγας που έχει κατασκευαστεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, κρίνουμε αναγκαίο να ενημερωθούν όλοι για τα δεδομένα της επικείμενης αυτής συνύπαρξης. Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου.
Στη συνέλευση έχουν προσκληθεί επίσης ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ορεστιάδας, οι νηπιαγωγοί του 1ου Νηπιαγωγείου Ν. Ορεστιάδας, οι γονείς των νηπίων του ίδιου νηπιαγωγείου αλλά και οι ενδιαφερόμενοι γονείς του 8ου νηπιαγωγείου, καθώς υπάρχει σημαντικός αριθμός παιδιών και από αυτό το νηπιαγωγείο που από τη νέα χρονιά θα φοιτούν στο 1ο δημοτικό σχολείο.
Θεωρούμε ότι η παρουσία σας είναι εξαιρετικά σημαντική, προκειμένου να ακουστούν οι προτάσεις σας και να ληφθούν υπεύθυνες αποφάσεις που θα προέρχονται από την πλειοψηφία των γονέων και όχι από μία μικρή μερίδα μελών. 
 
Πηγή: http://1dimotikosxoleioorestiadas-kirillio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου