Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Την Τρίτη 11 Ιουνίου η αποχαιρετιστήρια γιορτή του 1ου Δημοτικού σχολείου Ν. Ορεστιάδας…



Κι όμως, και αυτή η σχολική χρονιά τελειώνει! Μαζί της τελειώνουν το δημοτικό σχολείο και 45 μαθητές του σχολείου μας, που φέτος παρακολούθησαν τα μαθήματα της ΣΤ’ τάξης και από την επόμενη σχολική χρονιά θα είναι «γυμνασιόπαιδα»!

Αυτά τα παιδιά θα είναι «οι πρωταγωνιστές» της γιορτής αποφοίτησης και αποχαιρετισμού τους, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Ν. Ορεστιάδας-Κυρίλλειο, την προσεχή Τρίτη, 11 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του σχολείου.  

Οπωσδήποτε, η γιορτή θα είναι αφιερωμένη και σε όλους τους άλλους μικρότερους μαθητές του σχολείου μας, που θα έχουν την ευκαιρία, μαζί με τους γονείς τους, φίλους ή άλλους συγγενείς, να περάσουν ένα όμορφο βράδυ, λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία…

Στο προαύλιο θα βρίσκεται εταιρεία ketering για το φαγοπότι μας. 

Το μουσικό μέρος θα καλύψει το συγκρότημα «no name yet» για μία ιδιαιτέρως…ζωντανή συναυλία, ο δάσκαλος μουσικής του σχολείου μας, Χρήστος Γκρέμος, και ένας dj.

Τα παιδιά έχουν ετοιμάσει να παρουσιάσουν τα δικά τους χορευτικά και ένα φωτογραφικό άλμπουμ από τη ζωή των παιδιών μέσα στο σχολείο θα «κυλά» σε μεγάλη οθόνη.

Τι άλλο καλύτερο θα κάνατε την Τρίτη το βράδυ; 



πηγή:  http://1dimotikosxoleioorestiadas-kirillio.blogspot.gr/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου